Fasta Priser

Vi utför på begäran arbeten till fasta priser, hör gärna av dig till oss om du har frågor och funderingar samt för offert.

100 % Nöjd Kund

Vi är säkra på att vi kommer utföra ett fullgott arbete och lämnar därför 2 års garanti på allt vi gör!

Använd ROT-avdrag

De arbeten vi utför är ROT-avdragsberättigade vilket innebär att du kan dra av hela 30 % på arbetskostnaden.

Skicka snabboffert

  Målare Lund

  Målarn’ i Malmö har både stor kunskap och lång erfarenhet av måleri. Vi tar emot alla typer av uppdrag stora som små. Vi renoverar, målar och tapetserar åt privatpersoner och företag. Det kan gälla små uppdrag som bara tar någon dag att utför till stora uppdrag där ett helt målar-lag jobbar under flera år. Vi ser alltid till att skicka ut de mest lämpade målarna på varje uppdrag.

  Vi prioriterar högst av allt att ge dig som kund maximalt värde av vår tjänst, samtidigt som vi håller nere priserna till ett minimum. Detta koncept har låtit oss vara verksamma under många år och vårt företag har även växt en hel del.

  Vi bär med oss stor stolthet i det arbete vi utför och är en av de absolut bästa bland målerifirmor i Lund. Vår målerifirma har många duktiga medarbetare som gång på gång bevisar att de är i toppskiktet av målare i Lund. Vi arbetar alltid hårt för att göra kunden så nöjd att den vill rekommendera oss för andra som behöver målare Lund.

  Alla målare på Målarn i Malmö är utbildade och några av oss är experter på mer specifika grenar av måleri. Vi kan alltid se till att skicka ut en målare som med finess kan utföra det uppdrag du har åt oss, vare sig det gäller måleri, tapetsering eller fönsterrenovering.

  Målerifirma & Tapetsör i Lund

  Måleri är mer än bara pensel och färg. Att måla innebär att man måste ha en stark strategi för att få allt gjort på ett bra sätt, i tid och i rätt ordning. Man måste vara väl förberedd, annars är risken att den tid och energi som läggs ner för en målerifirma i Lund rent av bortslösad. Färgen skall sitta kvar och hålla länge. Vi arbetar även som tapetsör i Lund. Vi följer riktlinjer och principer som vi alltid har haft och som hjälpt oss utföra goda arbeten gång på gång.

  En stor fördel vi har är anställda målare som vart verksamma inom måleri halva sitt liv. Målarn’ Malmö är en målerifirma Lund och tapetsör Lund som har stött på i princip allt som kan stötas på inom målning och ändå lyckats framställa goda resultat. Kontakta oss för att diskutera ditt uppdrag och komma fram till ett passande upplägg.

  Ring oss eller fyll kontaktformuläret idag!

  Vi utför arbeten i:

  MalmöHelsingborgKristianstadYstadEslöv, Landskrona, TrelleborgVellingeLundSvedala, HöllvikenStaffanstorpÄngelholm samt Skåne med viss omnejd.

  MÅLERI

  Vi arbetar även med ny-målning och ommålning av fasader och väggar som behöver göras iordning. Väntar man för länge med att måla om en fasad kan det kosta en hel del i slutändan. Man kan tycka att en ommålning är dyr, men jämfört med en renovering av fasaden är den inte det. Alla material som är i kontakt med det Svenska klimatet tar stryk. Vi har målare i Lund som kan lindra denna påfrestning från väder och vind, kontakta oss för en gratis offert från vår målerifirma Lund.

  Inget jobb är för litet eller för stort för oss, vi tar emot alla sorters uppdrag och är verksamma i Lund med omnejd. Målaren i Malmö uppfyller alltid kraven för ett fackmannamässigt arbete och vi har ett öga för kvalitet. Vi lämnar även en garanti om 2 år på utfört arbete.

  TAPETSERARE

  Behöver du en tapetsör i Lund? Det kan vara dags att piffa upp i hemmet och sätta nya färger och motiv på väggarna. Att tapetsera kan verkligen göra att boendet känns mycket fräschare. Våra tapetserare i Lund vet hur man utför arbetet på ett fackmannamässigt sätt som garanterat höjer värdet på din bostad. Bor du i hyresrätt kommer hyresvärden att godkänna tapetseringen om den utförs av oss.

  Vi kan alltså tapetsering Lund lika bra som vi kan måla. Våra tapetserare Lund är utbildade inom tapetsering och de vet precis hur man bäst går till väga för ett säkert arbete som inte lämnar några skador på bostaden. Vi står till tjänst med helhetslösningar som tapetsör för din bekvämlighet. Vi har för din trygghet en nöjdhets-garanti.

  Fönsterrenovering

  Vi arbetar med fönsterrenovering i Lund och med alla sorters fönster, trä och metall. Att renovera fönster är något som måste göras noggrant och det krävs lite extra erfarenhet för att göra det bra. Det finns många olika material och konstruktioner som kräver olika tekniker.

  Ett fönsters skick försämras under årens gång och efter viss tid är det oundvikligt att behöva laga fönster. Eftersom de är i konstant kontakt med det svenska klimatet och det innebär stora temperaturskillnader, frost, regn och starka vindar. Om du är osäker på om du behöver fönsterrenovering Lund kan du kontakta oss för en gratis offert. Vi räddar de allra flesta fönster även om de kan se förfallna ut. Då slipper kostnaden för att köpa helt nya fönster och installera!

  Skicka snabboffert

   Vi arbetar i Malmö, Helsingborg,
   Kristianstad, Lund, Ystad, Eslöv, m.fl.

   Vi arbetar även med:

   • Reparationsmålare
   • Takmålning
   • Underhållsmåleri
   • Nybyggnadsmålning
   • Kontorsmåleri
   • Fönstermåleri
   • Dörrmålning
   • Trapphusmåleri
   • Färgsättning
   • Fasadmåleri
   • Sprutmålning
   • Ådring & Marmorering
   • Industrimåleri
   • Våtrumsmålning
   • Golvmålningar
   • Brandskyddsmålning
   • Väggmålning
   • Allt invändigt måleri

   Innehåll